© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

VECTIO U LE

Un vehicul compact și practic, Vectio U LE este disponibil cu diferite configurații de scaune pentru a se asigura că poate satisface toate nevoile dumneavoastră. Prioritizeaza accesibilitatea, cu podea joasa, usi centrale duble si rampa actionata manual. Interiorul este elegant si spatios. Suspensia independentă a roților din față și transmisia automată asigură o manevrabilitate flexibilă, dar stabilă. Cercul său de rotație strâns face vehiculul foarte manevrabil. Perfect potrivit pentru conducerea urbană și interurbană, Vectio U LE va crește versatilitatea flotei dumneavoastră.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
221 kW (300hp)
Capacitate
Până la 33 de pasageri
Lungimea vehiculului
9.30 m
Cuplu maxim
2100 rpm
SOLICITĂ OFERTĂ!
Design
Acest vehicul elegant, cu o lungime de 9,30 metri, oferă pasagerilor un design interior modern și amenajări modulare și poate găzdui până la 33 de pasageri pe scaune.
 
Ferestrele mari oferă o vedere largă spre exterior. Ușa dublă centrală, intrarea joasă și rampa manuală pentru scaunul rulant facilitează accesul utilizatorilor cu mobilitate redusă. La bord, o platformă centrală găzduiește scaune cu rotile și cărucioare.
Performanţă
Autocarul Vectio U LE are o nouă generație de propulsie de înaltă performanță (EURO 6), care este perfect pentru călătoriile între orașe. Cutia de viteze automată standard, coloana de direcție reglabilă și chiar suspensia față independentă fac conducerea sigură și plăcută. În plus, cercul său mic de rotire face ca acest vehicul ușor și compact să fie extrem de usor de manevrat.
Accesibilitate
Conceput pentru a fi utilizat pe toate tipurile de drum, Vectio U LE este un vehicul personalizabil, care acordă prioritate accesibilității.

Lățimea îngustă (2,30 metri) a Vectio U LE înseamnă că este foarte ușor de manevrat. A fost conceput pentru a fi utilizat atât în mediul urban, cât și în cel rural. Configurația sa flexibilă a scaunelor și echipamentele sale pentru persoanele cu mobilitate redusă îl fac o soluție ideală pentru satisfacerea nevoilor de zi cu zi ale utilizatorilor.