© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov
Autobuze electrice
Autobuze electrice

Autobuze electrice

Autobuzele electrice OTOKAR reprezintă o soluție avansată pentru necesitățile orașelor moderne. Echipate cu tehnologii de vârf, aceste vehicule au un design ergonomic și o eficiență energetică remarcabilă. Sistemele de propulsie electrice de ultimă generație asigură performanțe superioare, fără a compromite mediul înconjurător.

Autonomie Extinsă și Încărcare Rapidă

Una dintre caracteristicile definitorii ale autobuzelor electrice OTOKAR este autonomia extinsă. Aceste vehicule sunt concepute să ofere o distanță generoasă de operare fără a compromite eficiența energetică. În plus, tehnologia de încărcare rapidă permite reducerea timpului de staționare la încărcare, facilitând astfel integrarea acestora în programele de transport urban.

Soluții Personalizate pentru Operatori

Suntem conștienți că nevoile operatorilor de transport public pot varia considerabil. De aceea, gama noastră de autobuze electrice OTOKAR vine cu soluții personalizate pentru a se adapta cerințelor specifice ale fiecărui operator. De la variante cu capacitate mare de transport la configurații flexibile pentru rutele urbane, oferim o gamă variată de opțiuni pentru a satisface diversele cerințe ale clienților noștri.

Angajament față de Mediu

OTOKAR este dedicat unui viitor mai verde și durabil. Autobuzele noastre electrice sunt alimentate de surse de energie regenerabilă și sunt proiectate pentru a minimiza amprenta de carbon. Prin adoptarea acestor tehnologii, ne străduim să contribuim la reducerea poluării și la îmbunătățirea calității aerului în mediul urban.

În concluzie, gama noastră de autobuze electrice OTOKAR este un pas hotărât către viitorul mobilității urbane durabile. Cu inovație, eficiență energetică și un angajament puternic față de mediu, suntem pregătiți să transformăm experiența transportului public pentru orașele de astăzi și de mâine.

Filtrează vehicule
Valori selectate
Resetează

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Rețeaua de service cu acoperire națională
Indiferent de zona în care vă aflați în țară, puteți beneficia de servicii de calitate la standardele producătorului pentru vehiculele Otokar. De la întreținere preventivă până la reparații complexe, echipa noastră de tehnicieni vă stă la dispoziție cu soluții rapide și eficiente.

Oferim servicii rapide și eficiente de asistență în caz de defecțiuni, accidente sau orice alte probleme care pot apărea în timpul deplasării dumneavoastră.
Asiguram toata gamă de piese de schimb originale, și de fiecare dată ne asigurăm că produsele noastre sunt livrate în timp util.
De ce OTOKAR?
Winner German Design Awards
Fiabilitate si eficiență
Consum redus de carburant
Ai nevoie de informații suplimentare?
Consultanții noștri îți vor oferi gratuit cele mai viabile soluții pentru nevoile tale.
Completează formularul de mai jos si te contactăm noi!