© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

Camioane de vanzare

Gama de camioane ușoare Otokar

Otokar își continuă operațiunile pe segmentul camioanelor ușoare 8,5t -12t, Atlas și Atlas 3d, cu multiple opțiuni de configurare

Filtrează vehicule
Valori selectate
Resetează

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Rețeaua de service cu acoperire națională
Indiferent de zona în care vă aflați în țară, puteți beneficia de servicii de calitate la standardele producătorului pentru vehiculele Otokar. De la întreținere preventivă până la reparații complexe, echipa noastră de tehnicieni vă stă la dispoziție cu soluții rapide și eficiente.

Oferim servicii rapide și eficiente de asistență în caz de defecțiuni, accidente sau orice alte probleme care pot apărea în timpul deplasării dumneavoastră.
Asiguram toata gamă de piese de schimb originale, și de fiecare dată ne asigurăm că produsele noastre sunt livrate în timp util.
De ce OTOKAR?
Winner German Design Awards
Fiabilitate si eficiență
Consum redus de carburant
Despre Otokar:
Compania Otokar a fost înființată în 1963, într-un moment în care inițiativele de industrializare și modernizare erau lansate în Turcia. Cu o fabrică de producție cu suprafata de 552.000 mp în Arifiye, Sakarya, Otokar oferă soluții adaptate nevoilor clienților săi folosind propria tehnologie, design și aplicații. Otokar (IST: OTKAR), listată la Bursa de Valori din Istanbul, face parte din Koç Group (IST: KCHOL), principalul holding de investiții și cel mai mare grup industrial și de servicii din Turcia și un jucător global cu peste 27 de mii de angajați în străinătate și peste 90 de unități de producție, companii de vânzări și marketing în străinătate. Veniturile combinate ale Grupului reprezintă aproape 9% din PIB-ul Turciei, în timp ce volumul exporturilor sale se ridică la 7% din volumul total al exporturilor Turciei.

Compania produce sub licență camioane ușoare Otokar Atlas de 8,5 tone și Otokar Atlas 3D de 12 tone pentru sectorul logistic.

Otokar se deosebește prin expertiză de clasă mondială, precum și prin capacitatea sa in inginerie, cercetare și dezvoltare precum și transfer de tehnologie.

Ai nevoie de informații suplimentare?
Consultanții noștri îți vor oferi gratuit cele mai viabile soluții pentru nevoile tale.
Completează formularul de mai jos si te contactăm noi!