© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov
Autocare de vanzare
Autocare de vanzare

Autocare de vanzare

Autocarele Otokar reprezinta soluția perfecta atât pentru oraș cât și pentru distanțe lungi.

Călătoriți Cu Stil și Confort

Autocarele noastre impresionează nu doar prin performanță, ci și prin designul lor elegant și confortul pe care îl oferă pasagerilor. Interiorul spațios și ergonomic este conceput pentru a transforma călătoria într-o experiență plăcută și relaxantă. Indiferent dacă sunteți un operator de transport sau un călător obișnuit, veți aprecia cu siguranță atenția noastră la detalii și accentul pus pe confort.

Varietate de Opțiuni pentru Orice Necesitate

OTOKAR înțelege că nevoile clienților pot varia considerabil. Prin urmare, vă oferim o gamă diversificată de autocare, de la modele compacte potrivite pentru trasee urbane până la autocare de capacitate mare pentru transportul pe distanțe lungi. Fiecare model este proiectat pentru a îndeplini cerințele specifice ale industriei de transport, asigurându-vă că veți găsi autocarul perfect pentru afacerea sau serviciul dvs.

Performanță Fiabilă, Tehnologie de Vârf

OTOKAR este dedicat oferirii de soluții de transport care nu numai că satisfac, ci depășesc așteptările. Autocarele noastre sunt echipate cu tehnologii de ultimă generație pentru a asigura performanțe fiabile și eficiență optimă. Indiferent dacă vă interesează economia de combustibil, siguranța sau conectivitatea avansată, autocarele noastre sunt concepute să răspundă cerințelor în continuă schimbare ale pieței.

Consiliere Profesională și Asistență Post-Vânzare

La OTOKAR, nu ne oprim doar la vânzare. Suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență de fiecare dată când aveți nevoie. Echipa noastră dedicată de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în procesul de achiziție și pentru a vă oferi informațiile necesare pentru a lua decizia corectă. Asistența post-vânzare este, de asemenea, o prioritate pentru noi, garantându-vă o experiență lipsită de probleme cu autocarele OTOKAR.

Alegeți OTOKAR pentru autocare și experimentați standardul nostru ridicat de calitate, inovație și angajament față de clienți. Transformați-vă afacerea sau călătoriile cu autocarele noastre de încredere și aflați de ce suntem lideri în industria transportului public.

Filtrează vehicule
Valori selectate
Resetează

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

Rețeaua de service cu acoperire națională
Indiferent de zona în care vă aflați în țară, puteți beneficia de servicii de calitate la standardele producătorului pentru vehiculele Otokar. De la întreținere preventivă până la reparații complexe, echipa noastră de tehnicieni vă stă la dispoziție cu soluții rapide și eficiente.

Oferim servicii rapide și eficiente de asistență în caz de defecțiuni, accidente sau orice alte probleme care pot apărea în timpul deplasării dumneavoastră.
Asiguram toata gamă de piese de schimb originale, și de fiecare dată ne asigurăm că produsele noastre sunt livrate în timp util.
De ce OTOKAR?
Winner German Design Awards
Fiabilitate si eficiență
Consum redus de carburant
Ai nevoie de informații suplimentare?
Consultanții noștri îți vor oferi gratuit cele mai viabile soluții pentru nevoile tale.
Completează formularul de mai jos si te contactăm noi!