© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

Autobuze de vanzare

Gama de autobuze Otokar

Otokar produce autobuze de transport urban, interurban și autocare cu design modern și tehnologii avansate.

pentru confortul și siguranța pasagerilor
autocare durabile, versatile, cu costuri reduse de operare
gama de turism este perfectă pentru orice tip de deplasare
Zero emisii, alegerea eficientă și durabilă
De ce OTOKAR?
Winner German Design Awards
Fiabilitate si eficiență
Consum redus de carburant
Reteaua de service OTOKAR
Reteaua de service OTOKAR oferă acoperire națională pentru întreținerea și repararea vehiculelor marca Otokar, asigurând calitatea serviciilor noastre prin intermediul unei echipe de specialiști cu experiență și echipamente profesionale de ultimă generație.

 Vă punem la dispoziție servicii de calitate în conformitate cu standardele producătorului pentru vehiculele Otokar. Echipa noastră de tehnicieni este pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră, de la întreținerea preventivă până la reparații complexe, oferind soluții rapide și eficiente.
Ai nevoie de informații suplimentare?
Consultanții noștri îți vor oferi gratuit cele mai viabile soluții pentru nevoile tale.
Completează formularul de mai jos si te contactăm noi!
Despre Otokar:
Compania Otokar a fost înființată în 1963, într-un moment în care inițiativele de industrializare și modernizare erau lansate în Turcia, pentru a produce primele autobuze interurbane ale țării. Cu o fabrică de producție cu suprafata de 552.000 mp în Arifiye, Sakarya, Otokar oferă soluții adaptate nevoilor clienților săi folosind propria tehnologie, design și aplicații. Otokar (IST: OTKAR), listată la Bursa de Valori din Istanbul, face parte din Koç Group (IST: KCHOL), principalul holding de investiții și cel mai mare grup industrial și de servicii din Turcia și un jucător global cu peste 27 de mii de angajați în străinătate și peste 90 de unități de producție, companii de vânzări și marketing în străinătate. Veniturile combinate ale Grupului reprezintă aproape 9% din PIB-ul Turciei, în timp ce volumul exporturilor sale se ridică la 7% din volumul total al exporturilor Turciei.

Liniile extinse de produse ale Otokar sunt foarte căutate atât în ​​Turcia, cât și pe piețele de export. Produsele Otokar sunt vândute și utilizate în prezent pe cinci continente în peste 75 de țări, inclusiv Turcia.

Pe segmentul vehiculelor comerciale, Otokar își menține titlul de cel mai bine vândut brand de autobuze din Turcia timp de 14 ani consecutiv. Mii de autobuze Otokar sunt pe drumuri în aproape 60 de țări, în special în Europa.

Otokar și-a înființat filiale în patru țări – Franța, România, Emiratele Arabe Unite, Kazahstan – pentru a fi mai aproape de clienții săi și pentru a le satisface nevoile și așteptările.

Pe segmentul vehiculelor comerciale, Otokar oferă o gamă largă de produse care include autobuze de la 6 metri până la 21 de metri pentru transportul de pasageri. Fiind primul producător de autobuze hibride și primul producător de autobuze electrice din Turcia, Otokar oferă, de asemenea, vehicule cu combustibil alternativ pentru operatori.

Succesul Otokar în cercetare, dezvoltare și design a fost încununat recent cu mai multe premii. În 2022, Territo, membru al gamei de autobuze Otokar, a câștigat la categoria Excellent Product Design la German Design Awards, premiul internațional acordat de Consiliul German de Design. În plus, două modele diferite de Otokar Kent au fost recunoscute cu premiile BIG SEE Product Design Awards la categoria „Mobilitate”.