© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

VECTIO U

Potrivit pentru o gamă largă de utilizări, de la linii interurbane la navete, Vectio U este o soluție versatilă care vă va optimiza flota. Poate transporta până la 39 de pasageri cu o capacitate de bagaje de 3,5 m³ pe rutele interurbane. O gamă largă de configurații de scaune vă asigură că utilizați interiorul spațios în avantajul dvs. Ușa sa centrală suplimentară permite utilizarea unei platforme de ridicare pentru a facilita accesul în scaunul cu rotile. Suspensia independentă a roții din față și o cutie de viteze manuală sau automată(opțional) garantează confortul șoferului și o manevrabilitate excelentă.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
221 kW (300hp)
Capacitate
Până la 39 de pasageri
Lungimea vehiculului
9.30 m
Cuplu maxim
2100 rpm
SOLICITĂ OFERTĂ!
Funcționalitate
Vectio U este potrivit pentru o varietate de utilizări, cum ar fi un serviciu regulat de autobuz sau un autobuz de transfer.

Acest autocar interurban lung de 9,30 metri combină funcționalitatea și performanța. Configurația modulară a pasagerilor îi permite să maximizeze spațiul de care dispune, făcând din Vectio U un vehicul versatil și rentabil.
 
Dimensiunea lui VECTIO U asigură că zonele sale pentru pasageri și șofer sunt spațioase și confortabile.
Performanţă
Autocarul poate fi echipat (după preferințe) fie cu o cutie de viteze manuală, fie cu o cutie automată. Lanțul de transmisie de generație următoare (Euro 6) face din Vectio U un vehicul de înaltă performanță, care produce mai puține emisii.
Confort
Vectio U oferă o experiență la bord care este optimizată pentru călătoriile interurbane și poate găzdui până la 39 de pasageri așezați.
 
Ușa centrală suplimentară permite utilizarea unei platforme de ridicare, facilitând accesul scaunelor cu rotile în autobuz. În interior, utilizatorul va găsi că habitaclu este spațios și luminos. Capacitatea Vectio U poate fi ajustată în funcție de modul în care sunt distribuiți pasagerii. Pe acest vehicul sunt disponibile și suprafețe mari de depozitare a bagajelor de până la 3,5 m3.
Suspensia frontală independentă și zona șoferului optimizată ergonomic permit conducerea confortabilă pe tot parcursul călătoriei.