© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

VECTIO C

Disponibil în două lungimi, 9,30 m și 10,10 m, și cu o capacitate maximă de 83 de pasageri, Vectio C este echipat cu o ușă centrală dublă, o rampă manuală și o podea joasă care oferă acces ușor. Suspensia independentă a roții din față, ABS și o transmisie automată fac vehiculul ușor de condus în traficul urban.

Fiabilitatea pe termen lung combinată cu un preț scăzut de achiziție fac din Vectio C o investiție inteligentă și bine informată.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
204 kW (280 hp)
Capacitate
Până la 83 de pasageri
Lungimea vehiculului
9.26/10.10 m
SOLICITĂ OFERTĂ!
Performanţă
Performanță și fiabilitate pentru investiții pe termen lung.
Conceput pentru călătoriile în centrul orașului, Vectio C oferă un nivel ridicat de confort zilnic atât șoferului, cât și pasagerilor.

Disponibil în două lungimi (9,26 metri și 10,10 metri) și cu o lățime redusă (2,30 metri), Vectio C oferă o manevrabilitate excelentă pentru călătorii chiar în centrul orașului. Capacitatea sa maximă de transport de 83 de pasageri și fiabilitatea sa fac din acesta o investiție sigură și profitabilă.
Confort
VECTIO C oferă pasagerilor un interior spațios, ușor accesibil datorită podelei joase și rampei pentru scaunul cu rotile.

Calea urbană sigură și confortabilă pentru toți.
 
Suspensia independentă a roții din față, ABS și transmisia automată garantează o călătorie lină, confortabilă și sigură atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Cu interiorul său spațios, Vectio C este ușor accesibil datorită podelei sale joase, rampei sale manuale sau electrice pentru persoane cu mobilitate redusă, ușilor sale centrale duble largi și sistemului său de îngenunchiere.