© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

ULYSO T

Ulyso T este un vehicul de turism nou-nouț al Otokar. Ulyso T este ideal ca autocar mic pentru tururi, excursii și excursii neprogramate. Ulyso T de 10 metri combină luxul cu caracterul practic.

Ulyso T oferă o capacitate mare de bagaje de 5,5 m3 și garantează costuri de operare reduse.

Conceput pentru a efectua orice tip de călătorie (călătorie scurtă, tur, distanțe lungi etc.), Ulyso T își demonstrează adaptabilitatea atât la călătoria dumneavoastră, cât și la bugetul dumneavoastră.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
233 kW (320 hp)
Capacitate
Până la 43 de pasageri
Lungimea vehiculului
10.10 m
Cuplu maxim
2300 rpm
SOLICITĂ OFERTĂ!
Siguranță
Ulyso T este echipat cu sisteme de securitate de ultimă generație (frânare de urgență, avertizare la părăsirea benzii). Pe lângă manevrabilitate impresionantă, Ulyso T poate face față și oricăror condiții de drum, cu stil, fără întrebări.
Confort
Călătorind la bordul ULYSO T înseamnă că confortul este în centrul atenției. Ulyso T a fost proiectat pentru a face ușoare atât călătoriile scurte, cât și cele lungi. Pasagerii pot folosi timpul de călătorie pentru a se relaxa în fața unui set de film sau cutie, datorită dispozitivului de bord - sistem de divertisment.
 
Pasagerii beneficiază de scaune confortabile înclinabile, prevazute cu tetiere si picioare din piele. La simpla atingere a unui buton de pe scaunul lor, cu un mecanism de alunecare lateral, pasagerii
beneficiaza de un confort sporit și mai mult spațiu.

Scopul Otokar este de a se asigura ca șoferii se bucura de experiența lor, cu un nivel ridicat de confort, garantând o conducere ușoară și sigură.