© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

NAVIGO U

Navigo U oferă toate beneficiile unui autocar, cu costuri de funcționare reduse. Este disponibil într-o gamă de două lungimi (7,80 m și 8,40 m) și poate găzdui până la 37 de pasageri așezați. O a treia ușă și platformă de ridicare opționale sunt disponibile pentru a facilita accesul utilizatorilor de scaune cu rotile. Flexibil și de încredere, autocarul Navigo U este perfect pentru a fi folosit pentru navetă și este potrivit pentru toate tipurile de rută.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
129kW (180 hp)
Capacitate
Până la 37 de pasageri
Lungimea vehiculului
7.80/8.40 m
Cuplu maxim
1200 rpm
SOLICITĂ OFERTĂ!
Design
De la design până la ținută, intenția a fost ca NAVIGO U să ofere toate caracteristicile a unui autocar interurban.
Un vehicul versatil, potrivit pentru toți utilizatorii.
Confort
Navigo U oferă pasagerilor un interior luminos, cu scaune confortabile. Rafturile de depozitare pentru genți mici, precum și diverse compartimente pentru bagaje mai mari, oferă o capacitate de depozitare de 3,20 mc. Pentru a facilita accesul utilizatorilor cu mobilitate redusă, este disponibilă o opțiune de platformă de ridicare. Acest vehicul versatil este echipat pentru a fi utilizat fie ca autobuz școlar, fie ca autobuz obișnuit, cum ar fi o navetă.
Accesibilitate
Acest vehicul poate găzdui până la 37 de pasageri așezați și au un acces pentru pasageri cu mobilitate redusă și rampă pentru scaune cu rotile.
Conducere
Acest autocar, care oferă confortul unui șasiu monococ, este echipat cu o zonă optimizată pentru șofer. Scaunul pneumatic, cutia de viteze automata si coloana de directie reglabila asigura conditiile ideale pentru calatoriile in situatii urbane si rurale, pe toate tipurile de drum. Cele 2 compartimente specifice șoferului oferă, de asemenea, o cantitate mai mare de spațiu de depozitare.