© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

KENT U LE

Capacitatea mare a Kent U LE îl face o soluție versatilă de transport interurban.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
220 kW (300 hp)
Capacitate
Până la 73 de pasageri
Lungimea vehiculului
12.20 m
SOLICITĂ OFERTĂ!
Capacitate
Kent U LE, lung de 12,20 metri, are cea mai mare capacitate din gama de vehicule interurbane Otokar, până la 73 de pasageri. Poate găzdui până la 49 de pasageri așezați. Dimensiunea sa este ideală pentru serviciile regulate de autobuz, precum și rutele urbane, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru o flotă.
 
Oferind un anumit grad de confort în călătoriile interurbane, KENT U LE este alegerea operatorilor.
Confortul șoferului
Următoarea generație de motor Cummins, în conformitate cu standardul EURO 6, este mai ergonomic și mai ecologic. Ergonomică și confortabilă, zona șoferului este atât confortabilă, cât și eficientă. Oferă condiții optime pentru conducerea în mediul urban și rural. Transmisia automată, ABS și ECAS ajută șoferii să meargă fără probleme și în siguranță.
Confortul pasagerilor
Kent U LE oferă utilizatorilor un interior spațios, unde se pot deplasa cu ușurință. Autocarul are ferestre mari care scaldă în lumină compartimentul și permit tuturor să aprecieze priveliștea din exterior. Rampa de acces, care se rabatează din ușa dublă, permite pasagerilor cu mobilitate redusă să urce și să coboare cu ușurință din autocar. În funcție de configurația aleasă, vehiculul poate găzdui până la 2 scaune cu rotile.