© 2024 AIC Trucks | OTOKAR
AIC TRUCKS
info@aic-otokar.ro 021.202.60.00
Str. Italia 1-7 Chiajna, județ Ilfov

AGILO C

Cu o capacitate de până la 63 de pasageri, Agilo C este ușor de manevrat datorită proporțiilor sale compacte de 8,40 metri în lungime și 2,30 metri în lățime.

Dimensiunile sale îl fac ideal pentru călătorii în centrele vechi ale orașelor cu străzi înguste și întortocheate, oferind în același timp o capacitate ridicată de pasageri.
CARACTERISTICI

Tipul combustibilului
Diesel
Putere maxima
107 kW (145 hp)
Capacitate
Până la 63 de pasageri
Lungimea vehiculului
8.38 m
SOLICITĂ OFERTĂ!
Performanţă
Compactitatea lui Agilo C îl face ușor de condus în orice parte a orașului.

Cu o capacitate de până la 63 de pasageri, Agilo C este ușor de manevrat datorită proporțiilor sale compacte de 8,40 metri în lungime și 2,30 metri în lățime. Dimensiunile sale îl fac ideal pentru călătorii în centrele vechi ale orașelor cu străzi înguste și întortocheate, oferind în același timp o capacitate ridicată de pasageri.

Motorul Euro 6 oferă un cuplu ridicat pentru performanțe fără efort pe dealuri.
Design
Partenerul inteligent și de încredere pentru călătoriile în centrul orașului, Agilo C are echipamente interioare și amenajarea garantează acces și deplasare ușoară.

Aspectul interior al AGILO C este conceput pentru confortul la bord și pentru a răspunde nevoilor de zi cu zi ale unui autobuz de transfer.
 
Podeaua joasă, rampa pentru persoane cu mobilitate redusă și cele două uși duble largi care se deschid spre exterior permit pasagerilor să se îmbarce cu ușurință. Odată urcat la bord, pasagerii se bucură de un design modern, elegant și de scaune confortabile. Fie că ei călătoresc singuri sau în grup, pasagerii beneficiază de un aspect spațios care garantează o mișcare ușoară, chiar și pentru cei cu valize.

Dispunerea și motorul sunt adaptate pentru operațiunile de navetă.
Zona șoferului, care este separată de habitaclu, este spațioasă și oferă condiții excelente de condus. Această configurație și capacitatea mare a lui Agilo C îl fac un autobuz ideal pentru operațiunile de transfer.